Gratis forsendelse på ordre over 999 kr. til pakkeshops.

14 dags returret

Online support man-fredag 9-15

PRISGARANTI !!

0 0

Her på siden finder du alt i komplette bryganlæg og smart tilbehør til hjemmebryggeren fra Brewzilla. Udvalget byder på brugervenligt og professionelt udstyr til både nybegyndere og erfarne øl-entusiaster. Bryg din egen øl med simpelt og effektivt udstyr, der kan fremstille batches på op til 60 liter.

Skab dit eget hjemmebryggeri med Brewzilla

Med vores Brewzilla bryganlæg bliver det både nemt og sjovt at brygge dine egne øl derhjemme. På denne side finder du et bredt udvalg af Brewzilla bryganlæg med innovative all-in-one-bryggesystemer, der har vundet mange internationale konkurrencer. Se blandt andet nærmere på Brewzilla Gen 4 bryganlæg med kapaciteter på eksempelvis 35 L eller 65 L. Vi har sammensat sortimentet, så det byder på anlæg, udstyr og størrelser til ethvert behov.

Uanset om du skal etablere et komplet hjemmebryggeri, eller du drømmer om at opgradere dit nuværende system, så findes der tilbehør til dig her i kategorien. Køb silikone pakning, maltrør bunde, låg, falske bunde og meget mere lige her. Husk desuden, at vi giver gratis forsendelse på ordrer over 999 kr. til pakkeshops i hele landet.

 

Vi har alt i komplette Brewzilla bryganlæg

Uanset om du har meget erfaring, eller du lige har kastet dig ud i den forunderlige verden af ølbrygning, så fører vi alt, hvad du søger af brygudstyr, tilbehør og komplette Brewzilla bryganlæg. Vi har en stor passion for ølbrygning, og det skinner igennem i vores flotte og varierede udvalg af Brewzilla brygudstyr. Hvis du ønsker at få mest muligt ud af dit hjemmebryggeri, så overvej at opgradere med en mæskebeholder, et aktivt kulfilter tragtsæt eller en whirlpool arm, der bidrager til effektiv nedkøling og forbedret sedimentering.

Hos os finder du tilbehør til alle former for Brewzilla brygenheder, og vores priser er altid presset helt i bund. Drømmer du om et bryganlæg, der er nemt at opsætte, anvende og rengøre? Så tag et kig lige her.