Gratis forsendelse på ordre over 999 kr. til pakkeshops.

14 dags returret

Online support man-fredag 9-15

PRISGARANTI !!

0 0

Hos JMBryg finder du alt det bedste inden for råvarer til ølbrygning fra Castle Malting. Som det ældste malteri i Belgien tilbyder de et varieret udvalg af basis malt og special malt i højeste kvalitet. Derfor er deres malt også en naturlig del af vores sortiment, da det bidrager med den helt rigtige krop og aroma til din hjemmebryg.

Kvalitetsråvarer fra Castle Malting

Det kræver de rette råvarer at opnå gode resultater i hjemmebryggeriet. Derfor har vi sammensat et bredt udvalg af produkter fra belgiske Castle Malting, som specialiserer sig i malt, der både dufter og smager fantastisk. Det erfarne malteri har maltet siden 1868, og de er dermed en af de ældste producenter af malt i verden. Som passionerede øl-elskere holder vi meget af virksomhedens brede udvalg, som kan anvendes til brygning af samtlige øltyper såsom Pilsner, Pale Ale, Amber og Brown.

Med dette udvalg ønsker vi at tilbyde ligesindede øl-entusiaster kvalitetsmalt fra Castle Malting til priser, som ikke springer budgettet. Både nybegyndere og erfarne ølbryggere kan få glæde af dette unikke udvalg fra Castle Malting.

Bryg personlige øl med Castle Malting malt

Mulighederne er mange, når det kommer til at smagssammensætte din egen øl. Men i hjertet af al hjemmebryg finder du råvarerne og især malten, som er helt afgørende for resultatet. Her på siden finder du alt, hvad du skal bruge for at brygge dine egne øl med Castle Malting råvarer. Udvalget byder på malttyper, der varierer i smag, duft, farve og aroma. Med disse råvarer er det muligt at brygge enhver øl-stil såsom mørke øl og økologiske øl. Følg en klassisk opskrift eller eksperimenter med mængderne og ingredienserne for at designe din egen unikke hjemmebryg.

Vores forskellige typer Castle Malting malt kan både tilføre øllen en kornagtig og dyb aroma uden at påvirke skummets stabilitet, eller de kan bidrage med en stærk og sød maltsmag. Shop lækre råvarer fra belgiske Castle Malting lige her og opnå velsmagende resultater i hjemmebryggeriet.