Gratis forsendelse på ordre over 999 kr. til pakkeshops.

14 dags returret

Online support man-fredag 9-15

PRISGARANTI !!

0 0

Ølbryggesæt – De perfekte gaver til Fars Dag

Hvis mottoet på Mors Dag lyder ”sig det med blomster”, må det på Fars Dag være ”sig det med øl”. Der er få Fars Dag-gaver, der falder i lige så god jord som en god øl.

Bryg din egen øl til fars dag

Går din udkårne op i øl og kan han tale i timer om forskellen mellem overgæring og undergæring? Får han lys i øjnene, når han taler om humle, hvedemalt og gær? Så er et af vores bryggesæt et sikkert gavehit til Fars Dag, fordi det giver ham mulighed for selv at nørde med brygningen af sine helt egne øl. Bryggesættene indeholder alt det udstyr og de ingredienser, der skal til for at brygge belgisk øl, hvedeøl, IPA eller andre af hans favoritter.

Skal den gode øl til Fars Dag kombineres med en hyggelig aften ude, kan vi anbefale en af vores spændende ølsmagninger. Vi inviterer jævnligt nogle engagerede øl-eksperter på besøg, som leverer en blanding af spændende viden om øllets verden kombineret med en introduktion til spændende produkter. Klik dig videre ind på vores side, og læs mere om hvilke ølsmagninger til Fars Dag, vi lige nu har på programmet.